Zbiór zadań z gastronomii. Szkoły ponadgimnazjalne Produkt dostępny! 6 szt. 67,08 PLN Zbiór zadań z gastronomii. Szkoły ponadgimnazjalne Dodaj do koszyka
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 Produkt dostępny! 6 szt. 70,50 PLN Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 Dodaj do koszyka
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej Produkt dostępny! 6 szt. 71,60 PLN Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej Dodaj do koszyka
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Produkt dostępny! 1 szt. 81,11 PLN Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Dodaj do koszyka
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomic Produkt dostępny! 1 szt. 84,64 PLN Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomic Dodaj do koszyka
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastrono Produkt dostępny! 3 szt. 84,64 PLN Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastrono Dodaj do koszyka
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgomnazjalne Produkt dostępny! 6 szt. 86,19 PLN Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgomnazjalne Dodaj do koszyka
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gas Produkt dostępny! 1 szt. 86,19 PLN Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gas Dodaj do koszyka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik Produkt dostępny! 1 szt. 89,62 PLN Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik Dodaj do koszyka
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Produkt dostępny! 1 szt. 89,62 PLN Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Dodaj do koszyka