Zeszyt GASTROnomiczny Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Część 2 Produkt dostępny! 6 szt. 55,91 PLN Zeszyt GASTROnomiczny Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Część 2 Dodaj do koszyka
Zbiór zadań z gastronomii. Szkoły ponadgimnazjalne Produkt dostępny! 3 szt. 67,08 PLN Zbiór zadań z gastronomii. Szkoły ponadgimnazjalne Dodaj do koszyka
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 Produkt dostępny! 6 szt. 70,50 PLN Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 Dodaj do koszyka
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej Produkt dostępny! 6 szt. 71,60 PLN Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej Dodaj do koszyka
Bhp w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego. Szkoły ponadgimnazjalne Produkt dostępny! 6 szt. 74,92 PLN Bhp w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego. Szkoły ponadgimnazjalne Dodaj do koszyka
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Produkt dostępny! 3 szt. 81,11 PLN Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Dodaj do koszyka
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomic Produkt dostępny! 6 szt. 84,64 PLN Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomic Dodaj do koszyka
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomic Produkt dostępny! 6 szt. 84,64 PLN Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomic Dodaj do koszyka
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastrono Produkt dostępny! 6 szt. 84,64 PLN Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastrono Dodaj do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02 Produkt dostępny! 6 szt. 85,09 PLN Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02 Dodaj do koszyka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02 Produkt dostępny! 6 szt. 85,09 PLN Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02 Dodaj do koszyka
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgomnazjalne Produkt dostępny! 6 szt. 86,19 PLN Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgomnazjalne Dodaj do koszyka