Wczytuję dane...
Model: 30670542
Kod producenta: Anna Kmiołek-Gizara
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788302167812
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Podręcznik pomaga zdobyć wiedzę i opanować umiejętności wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodzie . Stanowią one podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych.
Publikacja koncentruje się na takich efektach kształcenia jak: racjonalne gospodarowanie surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi.
Dla przyszłych kucharzy i techników żywienia bardzo przydatne będą wzory dokumentacji zgodnej z systemem HACCP stosowanej w zakładach gastronomicznych. Atutem publikacji jest też bogaty materiał uzupełniający, którego znajomość będzie pomocna podczas egzaminu praktycznego.
Rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień i prezentują oznaczenia stosowane w gastronomii.
Autor: Anna Kmiołek-Gizara
Data premiery: 2022-03-02
Strony: 168
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 242x170x7
Polecamy