Wczytuję dane...
Model: 30670511
Kod producenta: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,Beata Przygoda, Beata Sińska,Halina Turlejska
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788302134814
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest przeznaczona, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego zastosowania podanych informacji.
Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,Beata Przygoda, Beata Sińska,Halina Turlejska
Data premiery: 2022-05-18
Strony: 336
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 242x170x18
Polecamy