Wczytuję dane...
Model: 30670483
Kod producenta: Małgorzata Konarzewska
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788302183119
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r.

Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności.

Podręcznik zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne tabele i wykresy ułatwiające zrozumienie wiadomości i ich zapamiętanie.
Autor: Małgorzata Konarzewska
Data premiery: 2020-11-03
Strony: 480
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 242x169x17
Polecamy