Wczytuję dane...
Model: 30670531
Kod producenta: Anna Kmiołek
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788302135934
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do planowania produkcji, kontrolowania jej procesów i oceny jakości potraw, a także do opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz sporządzania receptur gastronomicznych.
Autor: Anna Kmiołek
Data premiery: 2022-10-21
Strony: 152
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 245x170x7
Polecamy