Wczytuję dane...
Model: 30460566
Kod producenta: Bożena Granecka-Wrzosek,Witold Drogoń
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788302136320
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)

Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
Autor: Bożena Granecka-Wrzosek,Witold Drogoń
Data premiery: 2022-02-21
Strony: 304
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 242x168x11