Wczytuję dane...
Model: 30670692
Kod producenta: Bożena Granecka-Wrzosek
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788302136344
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Autor: Bożena Granecka-Wrzosek
Data premiery: 2022-03-02
Strony: 248
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 242x170x10