Wczytuję dane...
Model: 30670527
Kod producenta: Anna Kmiołek
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788302135880
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przeprowadzania gastronomicznych procesów technologicznych oraz przygotowywania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb, a także posiłków półmięsnych i wegetariańskich. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.
Autor: Anna Kmiołek
Data premiery: 2022-03-02
Strony: 344
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 242x170x14
Polecamy