Wczytuję dane...
Model: 30670455
Kod producenta: Renata Szajna,Danuta Ławniczak
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788302150418
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: wsip podrĘczniki

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.
Autor: Renata Szajna,Danuta Ławniczak
Data premiery: 2022-03-02
Strony: 408
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 285x205x21