Wczytuję dane...
Model: 30733194
Kod producenta: Green Fern
Realizacja zamówienia: 24 godzin
EAN: 9788328094871
Wysyłka od: 13.99 PLN
Producent: buchmann

Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie.

Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.

Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.


Autor: Green Fern
Data premiery: 2022-02-11
Strony: 160
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 215x146x9